Poradna

Máte ránu, která se přes všechnu péči nechce hojit?

Pak neváhejte a kontaktujte naše specialisty

Osobní kozultace

V Praze a Ostravě nabízíme službu osobní kozultace.

Osobní konzultace

Bércové vředy
​Bércové vředy

Co způsobuje vznik bércového vředu? Jaké způsoby léčby nabízí současná medicína? Jak může pacient sám sobě pomoci?


Kdo vlastně o člověka s nehojící se ránou pečuje?

Léčbou chronických ran se dnes zabývají jak jednotlivci z řad zdravotníků, tak zdravotnické organizace, ambulantní i lůžková zařízení a v neposlední řadě též farmaceutické firmy. V praxi se s ranami můžeme setkat prakticky všude. Na všech základních odděleních nemocnic v ambulancích, sociálních zařízeních, stacionářích apod.


​Proč se rány nehojí?

V dnešní době si spoustu lidí myslí, že medicína zná recept na každou ránu. Proto mnohdy počátek potíží banalizuje a přichází až ve fázi, kdy „dobré rady“ selhaly. V ambulancích praktických lékařů pak předpokládají, že lékař vydá recept na prášky či mast a bude zase vše v pořádku. Jenže už tady mnohdy začíná oboustranně nepříjemné překvapení. Žádné „zázračné léky“ ani masti v tomto případě zkrátka nejsou a ani být nemohou. Proč???


Chceme pomáhat diabetikům

Dostáváte se na stránky, které jsou určeny všem, kteří mají potíže s dlouhodobě nehojícími se ranami a otoky, dále diabetikům, lidem s cévním onemocněním končetin a také všem, kteří mají takto postižené osoby ve svém okolí a chtějí jim pomoci.